Predmetni nastavnik doc.dr Nikša Grgurević iz predmeta Finansijski menadžment, Menadžment kvalitetom usluga i Menadžment u javnom sektoru nastavlja sa predavanjima koja nose naziv “Primjeri uspješnih“. Ovog puta studenti će imati priliku da 04. novembra u 16:00h poslušaju online predavanje Jelene Vuletić, osnivateljice firme Balance to Business, sa dugogodišnjim iskustvom rada edukativnih i koučing trenininga, poslovnog konsaltinga i mentoringa.
Kao Eriksonov licencirani kouč, Timski kouč, Process Communication Model (PCM) kouč i Points of You trener, aktivno promoviše vrijednosti liderstva i timskog rada, posebno u crnogorskom privatnom sektoru. Kroz aktivnosti koje sprovodi firma Balance to Business, Jelena aktivno radi na podizanju svijesti o značaju koučing kulture, kako u Crnoj Gori, tako i šire.
Pored toga, Jelena ima izuzetno bogato bankarsko iskustvo i izgrađenu bankarsku karijeru sa skoro 30 godina iskustva. Kao ekspert za finanijski rizik, poslednjih 13 godina obavlja funkciju Izvršne direktorke Sektora za rizike u Hipotekarnoj Banci.
Njen moto je “Ne treba ići već rasti kroz život”.