Gostujuća predavanja “Primjeri uspješnih”

/, Novosti/Gostujuća predavanja “Primjeri uspješnih”

Predmetni nastavnik doc.dr Nikša Grgurević je iz predmeta Finansijski menadžment uveo gostujuća predavanja uspješnih menadžera putem video linka. Ovakva predavanja koja nose naziv “Primjeri uspješnih“ će biti praksa i u budućnosti – nakon teorijskog dijela predavanja studenti će imati mogućnost da postavljaju pitanja i komuniciraju sa uspješnim menadžerima iz različitih država.

Prvo predavanje zakazano je za  subotu 10. novembra 2018. godine u 10:30h i naš gost će biti gospodin Krešimir Dvorski CEO kompanije Next Bike iz Zagreba. 

Kompanija Next Bike je najrasprostranjeniji sistem javnih bicikala u svijetu. Nextbike je u regionu prisutan u 17 gradova u Republici Hrvatskoj, 3 grada u Bosni i Hercegovini, 2 grada u Sloveniji i 150+ gradova u još 27 zemalja na 4 kontinenta, a u 2019. godini kreće implementacija prvog Nextbike sistema u Republici Srbiji.

Pozivaju se svi studenti da prisusutvuju predavanju. Studenti će imati priliku da  komuniciraju sa gospodinom Dvorskim koji će se obratiti  putem video veze iz Zagreba.

2018-10-24T11:18:32+00:00