Aktuelna dešavanja

Obilježen Dan studenata 

Dana 04. aprila 2018. godine studenti Fakulteta za menadžment obilježili su Dan studenata takmičenjem u stonom tenisu u Sportskom Centru u Igalu.  Ovom prilikom zahvaljujemo svim studentima koji su učestvovali, kao i Sportskom Centru Igalo na ustupljenim prostorijama i podršci prilikom organizacije sportskog takmičenja.

    


Proslava 8. marta u organizaciji Studentskog parlamenta

Studenti Fakulteta za menadžment su kao i prethodnih godina organizovali proslavu Međunarodnog dana žena 8. mart u konobi Kantula u Herceg Novom.

 


15. “Torta za osmijeh” – Dječji dom Mladost Bijela

Hercegnovski NVO Omladinski centar 15. godinu za redom realizovao je humanitarnu akciju “Torta za osmijeh” u Dječijem domu Mladost u Bijeloj, u kojoj su učestvovali i studenti Fakulteta za menadžment.


Prezentacija programa “Work & Travel” u organizaciji studenata Fakulteta za menadžment

Dana 14.02.2018. godine održana je prezentacija programa “Work & Travel” za sve zainteresovane studente Fakulteta za menadžment. U saradnji sa Studentskim parlamentom, studentkinja III godine osnovnih studija Milica Poznanović održala je prisutnima predavanje o navedenom programu, pri čemu je podjelila svoje iskustvo o boravku u SAD-u tokom ljeta 2017. godine i informisala studente o procesu i uslovima apliciranja za navedeni program. 

Nakon pozitivnih iskustava stečenih boravkom i radom u SAD-u, Milica je preporučila svim studentima da apliciraju za navedeni program, ali da redovno polažu ispite i usavršavaju engleski jezik kako bi imali veće šanse za učešće u istom.

Zahvaljujemo Milici na održanoj prezentaciji i želimo joj puno uspjeha u daljem studiranju!

 

 

 

Copyright © Fakultet za menadžment Herceg Novi. All rights reserved.