Centar za strane jezike pri Fakultetu za menadžment Herceg Novi od sredine februara organizuje opšte i specijalizovane kurseve stranih jezika.

Opšti kursevi planirani su iz engleskog, ruskog, italijanskog, njemačkog i crnogorskog jezika za strance, dok su specijalizovani kursevi namjenjeni polaznicima koji žele da izučavaju opšti poslovni engleski jezik i engleski jezik u turizmu. Svi zainteresovani kandidati za učenje jezika, mogu posjetiti Centar za strane jezike sredinom februara mjeseca kada će bit organizovani besplatni info časovi u sledećim terminima:

  • Njemački jezik (A1 nivo) ponedeljak 10.02. u 17h
  • Engleski jezik (A1 nivo) utorak 11.02. u 17h
  • Crnogorski jezik za strance (A1 nivo) srijeda 12.02. u 17:30h
  • Italijanski jezik (A1 nivo) četvrtak 13.02. u 17h
  • Ruski jezik (A1 nivo) petak 14.02. 17:30h

Cilj ovih kurseva jeste ovladavanje svim elementima strukture stanih jezika, kao i razvijanje komunikativne sposobnosti potrebne za svakodnevne životne i poslovne situacije.

Teorijsko-praktičnu nastavu će izvoditi profesori sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju nastavnog procesa u moderno opremljenim audio-video kabinetima. Nastava će se izvoditi u manjim grupama, a nakon svakog nivoa kursa polagaće se ispit usmeno i pismeno, nakon čega polaznici dobijaju sertifikat Centra za strane jezike. Fond časova je dva puta sedmično po 90 minuta (dvočas), u trajanju od tri i po mjeseca. Cijena kurseva jezika iznosiće 180 eura uz mogućnost plaćanja na 3 mjesečne rate (60 eura mjesečno) i uključivaće sve nastavne materijale.

Takođe, u sklopu saradnje Instituta Konfucije sa Fakultetom za menadžment Herceg Novi, polaznici će imati priliku i da pohađaju besplatne kurseve kineskog jezika i polažu HSK testove, standardizovane testove kojima se određuje nivo znanja kineskog jezika nematernjih govornika. Prvi čas za početni nivo zakazan je 18. februara od 17h do 18:30h, dok će se nastava održavati svakog utorka i četvrtka u navedenom terminu.

Za sve dodatne informacije i prijave za kurseve možete kontaktirati službu fakulteta putem telefona +382 31 332 900 ili +382 68 551 640, kao i putem e-maila: studentskasluzba@fm-hn.com.