III Marketing Challenge takmičenje za studente i srednjoškolce održano je 11. marta 2020. godine na Fakultetu za menadžment. Ovogodišnje takmičenje na temu “Ljekovito blato u funkciji zdravstvenog turizma” podržalo je Ministarstvo nauke Crne Gore.

Tim koji je po mišljenju komisije imao najbolju i nakreativniju prezentaciju, čine studenti osnovnih studija Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment PMC iz Beograda, Ružić Jelena, Stojanović Nevena i Živanović Stefan. Drugo mjesto osvojili su studenti I godine osnovnih studija Fakulteta za menadžment iz Herceg Novog, Milica Stefanović, Maja Vujačić i Stevan Terzić, dok su treće mjesto osvojili maturanti JUSMŠ “Ivan Goran Kovačić”, Marina Čuljković, Nina Radosović, Elena Samardžić i Sandra Mrgud.

Prezentacije učesnika ocijenjivala je komisija u sastavu: predsjednik komisije, ujedno i predstavnik Turističke organizacije Herceg Novi, Tonka Tomašević, dekan Fakulteta doc.dr Irena Petrušić, prodekan za nastavu doc.dr Nikša Grgurević, predstavnik lokalnih medija Nebojša Mandić i vlasnica firme Kolektiv Novi Dragana Whyte.