Zadovoljstvo nam je obavjestiti Vas da Institut Konfucije na Univerzitetu Crne Gore i Fakultet za menadžment iz Herceg Novog i ove godine organizuju besplatne kurseve kineskog jezika.

Nastavu izvodi renomirani profesor kineskog jezika mr Yifeng Tian po najsavremenijim metodama učenja i usvajanja  stranih jezika. Kursevi se organizuju na Fakultetu za menadžment u toku zimskog i ljetnjeg semestra u trajanju od tri mjeseca. Nakon položenog tromjesečnog kursa u zimskom, kao i tromjesečnog kursa u ljetnjem semestru, polaznici imaju mogućnost da polažu nacionalne standardizovane testove kineskog jezika – HSK, koji se ocjenjuju u Pekingu, odsjeku u Ministarstvu prosvjete – Hanban, pa su kao takvi priznati ne samo u Kini, nego širom svijeta. Nastava se izvodi po grupama zavisno od nivoa koji se pohađa,  dva puta sedmično po dva časa.

Mogućnosti za usavršavanje su brojne:

  • Svakog ljeta Institut Konfucije šalje do 20 učenika starosne dobi od 15 do 30 godina na dvije nedelje u Kinu, kako bi u okviru Ljetnjeg kampa produbili svoja znanja o kineskom jeziku i kineskoj kulturi.
  • Brojne su mogućnosti za usavršavanje crnogorskih građana u Kini, polugodišnje i godišnje stipendije za usavršavanje kineskog jezika, postdiplomske i doktorske stipendije itd.

Prijave za kurs možete izvršiti putem e-maila: studentskasluzba@fm-hn.com ili telefona +382 31 332 900.