Fokus ovogodišnjeg takmičenja je bio društveni aktivizam, pri čemu su studenti i srednjoškolci imali zadatak da kreiraju marketing strategije na temu DIGITALNE MARKETING INOVACIJE I NVO SEKTOR. Učesnici su imali mogućnost da pokažu svoju kreativnost i inovativnost osmišljavajući marketing strategije za neku od nevladinih organizacija po izboru.

U finalnom djelu takmičenja koje je održano 11. aprila 2023. g. na Fakultetu za menadžment učestovalo je sedam timova. Prvo mjesto na takmičenju osvojio je tim Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment PMC Jelena Šarčev, Dušan Devedžić, Teodora Batoćanin i Eva Miljković. Tema prezentacije: PRONA – Povećanje digitalne pismenosti kod penzionera. Drugo mjesto osvojio je tim Fakulteta za menadžment, Univerziteta Metropolitan. Tim lider: Stefan Bikić. Tema prezentacije: NVO Gorštak Pljevlja. Treće mjesto osvojio je tim Fakulteta za menadžment Herceg Novi Elena Savić, Igor Simović, Radmila Dulović i Miljana Zloković, uz mentortsvo prof. dr Irene Petrušić. Tema prezentacije: NVO – CeP – Povežimo se.

Za učesnike takmičenja su obezbjeđene vrijedne nagrade: I mjesto – poklon kartica za kupovinu IT opreme 400 eur, II mjesto – poklon kartica za kupovinu IT opreme 200 eur i III mjesto – knjige.

Projekat je podržan od strane Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore u okviru Konkursa za sufinansiranje inovacione djelatnosti u 2022. godini.